0 Üres

Sencor SHI 1100BK Hajvasaló

BevonatTitán
Fogyasztás45W
2év Garancia
Online ár:
5790 5 790 Ft
A terméknek a megvásárlásával
57 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 2 990 Ft
Menny:

A Sencor SHI 1100BK hajvasaló titán bevonatú vasaló lapjait úgy tervezték, hogy maximális hajsimító hatást érjen el a simítófelület teljes hosszában, így ragyogó fényt biztosít a hajnak. A készülék slim kialakításának köszönhetően nem csak tökéletesen sima, hanem göndör frizura is könnyen elkészíthető. A gyors felmelegedést – akár 220° C hőmérsékletig- a PTC technológia biztosítja. A 360° forgó kábel az összegabalyodás, illetve megtörés ellen biztosít védelmet.

TITÁN BEVONATÚ VASALÓFELÜLET

A titán felületnek köszönhetően minden hajtípust könnyedén tud ápolni, legyen az dús fürtű vagy finom egyenes szerkezetű frizura. A PTC fűtő technológiának köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik a hajvasaló és beépített iontechnológiának köszönhetően használat közben semlegesíti a statikus energiát. A speciális vasaló felület biztosítja az optimális hőátadást a kényelmes használathoz. Haja rugalmasabb és fényesebb lesz.

PASSZÍV IONIZÁLÁS TECHNOLÓGIA

A Sencor hajvasalók egészen a hajvégekig negatív ionokat használnak és ezért a hő megfelelően oszlik el. A negatív ionok csökkentik a statikus elektromosság kialakulását és segítik a frizurát tökéletes kondícióban tartani azzal, hogy a nedvességet, ami mélyen a hajszerkezetbe jut, egyszerűen megkötik.
 

ÁLLÍTHATÓ HŐMÉRSÉKLET HAJTÍPUSTÓL FÜGGŐEN

Állítsa be a hőmérsékletet a könnyű és gyors hajvasaláshoz. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot.  Különböző hőmérséklet közül választhat 150 - 220° C között. Nem kell sokat várni a felmelegedésre! Szupergyors hajvasaló, és mindössze két perc alatt eléri a 220 °C-ot.

FORGÓKÁBEL ÉS PRAKTIKUS AKASZTÓFÜL

A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A Sencor SHI 1100BK hajvasaló teljes mértékben biztonságos eszköz. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

Bevonat Titán
Fogyasztás 45W
Gyártó Sencor
Szín Fekete
Outlet termék Nem

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428