0 Üres

Sencor SHD 6600 Hajszárító

GyártóSencor
SzínPiros
Fogyasztás2000W
2év Garancia
Online ár:
5790 5 790 Ft
A terméknek a megvásárlásával
57 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 2 990 Ft
Menny:

A Sencor SHD 6600W hajszárítóval könnyedén készíthet el különböző stílusú frizurákat. Kettő szárítási fokozattal – egy gyengédebbel és egy intenzívebbel– rendelkezik, továbbá egy kapcsolóval a hideg levegő fújására, amely hasznos hajfixáláskor és stylingoláshoz. Így igényeinek megfelelően választhat közülük. Ergonómikusan kialakított fogantyú a kezelőelemek optimális elosztásával a jobb- és balkezesek részére egyaránt. A hajszárító működéséről egy halk DC motor gondoskodik, amelynek teljesítménye 2000 W.

LÉGÁRAMLAT SZŰKÍTŐ

Abban az esetben, ha frizuráját formázni is szeretné használat közben, vagy csak a hajszárítóból kiáramló levegőt szeretné kisebb helyre koncentrálni, akkor egyszerűen szerelje fel valamelyik légáramlat szűkítő fúvókát. A sima szűkítőt hajkefével együtt használhatja a frizura formázásához.   

COOL CARE FUNKCIÓ A TÖKÉLETES MEGJELENÉSÉRT

A "Cool Care” funkció azaz, a hideg levegős fixálás, együtt használható bármelyik teljesítmény-fokozattal. Az elkészült frizura megfelelő rögzítését hivatott szolgálni.

KOMPAKT ÉS PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS

Az ergonomikus kialakítású markolatnak köszönhetően bal- és jobbkezes felhasználók egyaránt kényelmesen tudják használni. A hajszárító karbantartása egyszerűen elvégezhető, a levehető hátsó bemeneti rácsnak köszönhetően. A rendszeres karbantartás biztosítja a hullámos fűtőspirál a konstans hőmérséklet stabilitását, így a haj nem fog megsérülni szárítás közben. A praktikus akasztófülnek köszönhetően a tárolása is egyszerűen megoldható.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

Termékeink biztonságos használatánál nincs is fontosabb számunkra, legyen szó bármilyen termékről. A hajszárítónk esetében se tettünk kivételt. Minden Sencor hajszárító túlmelegedés elleni hőbiztosítékkal lett felszerelve.

CSOMAG TARTALMA

  • 1x Hajszárító
  • 1x Légáramlat szűkítő
Gyártó Sencor
Szín Piros
Fogyasztás 2000W
Outlet termék Nem
Fokozatok száma 1-3

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428