0 Üres

Hoover DXO4H7A1TCEX-S Keskeny Hőszivattyús szárítógép 7 kg

EnergiaosztályA+
Mosókapacitás8 kg
ÁllapotEredeti csomagolású Outlet
TípusHőszivattyús
Méretek (mag x szél x mély)85 x 60 x 46,5 cm
2év Garancia
Online ár:
144900 144 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
2 898 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 9 990 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten


Hoover DXO4H7A1TCEX-S Keskeny Hőszivattyús szárítógép 7 kg 

A Hoover DXO4 H7A1TCEX-S fő tulajdonságai

  • WiFi + Bluetooth csatlakozás
  • Woolmark tanúsítvány
  • All In One – több féle anyagok egyszerre szárítása
  • Rozsdamentes acél dob
  • A mélysége csupán 46,5 cm

Next sorozat hőszivattyúval

A szárítógépek új sorozatát úgy tervezték, hogy a ruhák szárítását a legkíméletesebben és legjobb teljesítménnyel végezze el. Képzeld el, hogy felügyelheted a legkényesebb ruhák szárításának idejét bárhonnan és bármikor. Képzeld el a tökéletesen megszárított, puha és maximálisan tiszta ruhák viselését. És képzeld el, hogy nem csak a ruháidat, de a sportcipőd is megszáríthatod.

Kondenzációs szárítógép Hoover DXO4 H7A1TCEX-S vezeték nélküli vezérlés

Csatlakozási technológia

A modern Wizard technológiának köszönhetően egyszerűen vezérelhető és a ruha szárításának a ciklusa is állítható igazából bárhonnan Wi-Fi csatlakozáson. Fedezd fel a számtalan funkciót, használd ki a hozzáadott programokat, tippeket és trükköket, amikre Wi-Fin keresztül tehetsz szert. Az egyedi távirányítás funkció biztosítja, hogy a szárítás számodra még simább és kényelmesebb legyen. A ruhák szárítása is lehet szórakoztató.

Tökéletes gondoskodás a finom szövetek számára

Még a legkényesebb szövetek is mint a gyapjú, kasmír, a lágy és pontos mozdulatoknak és a hőmérséklet beállító szofisztikált rendszernek köszönhetően megtartják a természetes puhaságukat – Woolmark tanusítvány

Kondenzációs szárítógép Hoover DXO4 H7A1TCEX-S finom gondoskodás
Kondenzációs szárítógép Hoover DXO4 H7A1TCEX-S All In One

All In One

Ne félj vegyíteni a szintetikus anyagokat a pamut szövetekkel, mivel a szárítógéped tudja hogy kezelje ezt a helyzetet. Amint az egyik anyag típus megszárad, értesítést kapsz, hogy kiveheted és folytatódhat tovább a szárítás folyamata.

Aquavision víztartály

Új kinézetű Aquavision víztartály, ami a szárítógép ajtajában van elhelyezve, lehetővé teszi a víz szintjének egyszerűbb ellenőrzését és kiöntését. A ciklus végezte után a vizet kiveheted és egyszerűen felhasználhatod más célokra is.

Kondenzációs szárítógép Hoover DXO4 H7A1TCEX-S Aquavision

Kondenzációs szárítógép Hoover DXO4 H7A1TCEX-S Memória

gyszerűen beállítható programok

Spórolj időt a top szárítási eredmények elérése érdekében. Az új szárítógépek képesek megjegyezni az összes mosási ciklus beállítását. Utána elég kiválasztani az adott programot és hagyni, hogy a szárítógép elvégezze a többit. Az eredmény egyszerűen csodálatos.

4 szárítási szint

Az összes Hoover szárítógép 4 szárítási szintet nyújt a ruháidnak. A Vásaláshoz szint enyhén nedvesen hagyja a ruháidat, hogy könnyen vasalhatóak legyenek. A Vállfára szárítási szinten a ruháidat elteheted a szekrénybe, az Extra száraz szint választása során nem marad bennük semennyi nedvesség. Az összes dobos Hoover időzített és szenzoros szárítás funkcióval van ellátva. Az időzített szárítás 60–220 perc intervallumba állítható, hűtéssel a ciklus végén.

Kondenzációs szárítógép Hoover DXO4 H7A1TCEX-S szárítási szintek

Kondenzációs szárítógép Hoover DXO4 H7A1TCEX-S csendes és nagy dob

sendes és extra nagy dob

A dob külső oldalának innovatív anyagának köszönhetően a vibrációt és a zajt akár 10 dB-lel csökkenti. A dob továbbá képes akár 125 liter töltést feldolgozni, ami a legnagyobb kapacitás a piacon, speciálisan kialakított lapátokkal rendelkezik a finom forgatáshoz és vízszintes ruhaszárítással. A dob lekerekített formája együtt mozog a ruhákkal és védi az erős vibrációtól. A meleg levegő a lekerekített felületen egyenletesen mozog így párna effektust hoz létre az egységsebb szárításért még nagyobb mennyiségű ruhánál is. 

Késleltetett indítás

késleltetett indítás lehetővé teszi, hogy kiválaszd az igényeid alapján a legmegfelelőbb időpontot a szárításhoz. A startot akár 24 órával is elhalaszthatod, aminek köszönhetően a ruhád készen áll majd amikor szükséged lesz rá.

Kondenzációs szárítógép Hoover DXO4 H7A1TCEX-S késleltetett indítás

Kondenzációs szárítógép Hoover DXO4 H7A1TCEX-S könnyű vasalás

A legegyszerűbb vasalás

dob speciális mozgása és a gyűrődés elleni funkció az összes ciklus előtt és után a legmegfelelőbb nedvességi szintet kínálja a könnyű vasalás és az idő spórolás érdekében, miközben a legjobb eredményt kínálja a legkényesebb anyagok számára is. A vasalás többé nem okoz majd gondot.

A+ energiaosztály:

Az energiacímke A+++-tól (a leghatékonyabb) G-ig (a legkevésbé energiatakarékos) terjedő skálán jelöli az energiafogyasztást. A skála tetején vannak az A+, A++ és A+++ minősítések, melyek a megtakarítás mértékét mutatják. A színes nyilak mutatják a címkén, hogy az adott készülék melyik energiaosztályba tartozik.

Az A+ kategória azt jelenti, hogy energiatakarékos gépről van szó, átlagosan 25%-al kevesebbet fogyaszt az A energiaosztályhoz viszonyítva

Energiaosztály A+
Mosókapacitás 8 kg
Típus Hőszivattyús
Gyártó Hoover
Szín Fehér
Fogyasztás 2.25 kW.h
Éves energiafogyasztás Nem
Kivitel Elöltöltős
Tulajdonságok Hőszivattyú
Programok Automatikus
Szélesség Nem
Magasság Nem
Mélység Nem
Outlet termék Nem

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428