0 Üres

Bosch WTR87TW0BY A+++ Serie6 Hőszivattyús szárítógép, 8kg, AutoDry, AntiVibration

EnergiaosztályA+++
Mosókapacitás8 kg
ÁllapotOutlet
TípusHőszivattyús
2év Garancia
Online ár:
194900 194 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
3 898 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 9 990 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten


A+++ energiahatékonyságú hőszivattyús szárítógép.

WTR87TW0BY   

Kímélő szárítás

A szenzitív szárítórendszer a mosott ruhát minden oldalról érkező, enyhe levegővel szárítja. A lekerekített emelőlapátok lágyan mozgatják a ruhát, ahelyett, hogy az laposan feküdne a dob szerkezetén. Az eredmény puha, frissen mosott, gyűrődések nélküli ruhanemű.
WTR87TW0BY

A legjobb szárítás a sportruházathoz

Különleges sportruházat-program a többrétegű kültéri sportruhák, de a mikroszálak / szintetikus szálak elemeinek enyhe és pontos szárítására; ezen a programon belül az ilyen típusú textíliák enyhén és precízen szárítják alacsonyabb hőmérsékleteken, és a végén rövid szárítási intervallumok vannak a belső rétegek finom szárításához. Annak érdekében, hogy ideálisan megvédje azt a túlmelegedéstől, szárító érzékelői folyamatosan mérik a páratartalmat, hogy tökéletes szárítási eredményt biztosítsanak, miközben védik a sportruháit.

Száraz ruhák egy szempillantás alatt.

Gyors száradás 40 percen belül, kis mennyiségű szintetikus szálak és vékony szövetek számára. A nagy pontosságú hőmérsékletszabályozó rendszer és ruhák száradtsági fokának valós idejű monitorozása lehetővé teszi, hogy a szárítást követően azonnal viselni tudja a ruhát.

Annyira száraz, amennyire Ön szeretné.

A szárítás végeredményét 3 különböző fokozatban közül választhatjuk ki, melyet az elektromos nedvesség-érzékelő  tesz lehetővé. A választható fokozatok: részben száraz és vasalható, részben száraz, hordható, teljesen száraz és tárolható.

Időprogram, meleg

Válassza a Meleg időprogramot, ha ruháit a nedvességérzékelő kiiktatásával, manuálisan szeretné megszárítani. A szárítási idő ezen program esetében tetszőlegesn beállítható.

WTR87TW0BY

Automatikusan felismeri, hogy mikor száradtak meg tökéletesen a ruhák.

Az AutoDry funkcióval rendelkező Bosch szárítógépek különösen kíméletes módon és éppen a kívánt szárazsági fokra szárítják a ruhát, mely lehet vasalásra kész, szekrénybe tehető vagy extraszáraz is. A készülék érzékelői folyamatosan mérik a hőmérsékletet és a hátramaradt nedvességet, ezáltal pedig megóvják a ruhát a túl magas hőmérsékletektől és a túlszárítástól is.

WTR87TW0BY

Hihetetlenül stabil és különösen csendes.

Az innovatív AntiVibration oldalfalakat kifejezetten a nagyobb stabilitás biztosítása és a rezgés optimális csökkentése érdekében fejlesztették ki. A továbbfejlesztett szigetelés a zajszintet is szabályozza, így a Bosch szárítógépek különösen csendesek.

WTR87TW0BY

Hőszivattyús technológia

Innovatív hőszivattyú-technológia! Felejtse el a hagyományos fűtőszálat! A hőszivattyú alkalmazása különösen hatékony működést és energiamegtakarítást biztosít.

Az energiacímke A+++-tól (a leghatékonyabb) G-ig (a legkevésbé energiatakarékos) terjedő skálán jelöli az energiafogyasztást. A skála tetején vannak az A+, A++ és A+++ minősítések, melyek a megtakarítás mértékét mutatják. A színes nyilak mutatják a címkén, hogy az adott készülék melyik energiaosztályba tartozik. Az A+++ kategória a jelenlegi legenergiatakarákosabb gépeket jelöli

Energiaosztály A+++
Mosókapacitás 8 kg
Típus Hőszivattyús
Gyártó Bosch
Szín Fehér
Fogyasztás 1.40 kWh
Éves energiafogyasztás 176 kWh/év
Kivitel Elöltöltős
Tulajdonságok Hőszivattyú, Intelligens Diagnózis, Késleltetett indítás, Kijelző, Kivehető szűrő , Vasaláskönnyítő program
Programok Automatikus
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Mélység 65.2 cm
Outlet termék Igen

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428