0 Üres

Beko BIS35500XMS beépíthető sütő Gőzfunkcióval

EnergiaosztályA+
Űrtartalom82 liter
SzínÁtlátszó (üveg)
Tisztítási módGőztisztítás
Forrólevegő keringető rendszerIgen
5év Garancia
Online ár:
114900.0000 114 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
2 298 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 9 990 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten


Masszív ajtó

Erős ajtó a nehéz edények és ételek megtartásához

A forró, nehéz edényeket és tepsiket nehéz néha kivenni a sütőből. A masszív ajtó az akár 22,5 kg-os edényt is elbírja. Ez 20%-kal több a normál sütőajtók teherbírásánál, így a tűzforró edényt a nyitott ajtóra teheti, amíg erőt gyűjt a megemeléséhez.

Beépíthető sütő (60 cm 71 l) BIE22100XC

CleanZone™

Az édesen rendetlenek hivatalos partnere

A Beko Clean Zone™ forradalmi oleofób bevonatának köszönhetően az üveg sütőajtók ellenállnak a kosznak és a koromnak, ezáltal te is ellenállhatsz a sikálásnak. Könnyen tisztítható tulajdonságának köszönhetően nincs szükség vegyszerek használatára, vagy az értékes idődet és energiádat a tisztításra pazarolni. Gyerünk, süsd meg azt a zamatos csirkét félelem nélkül!

SoftClose® Door

Kora reggel van és az egész ház alszik. Épp nagylelkű vagy, és legendás reggelit szeretnél készíteni a háziaknak. Ugye hálás vagy a Beko újratervezett SoftClose® ajtójáért a sütődön? Most éppolyan halkan dolgozhatsz a konyhában, mint egy kisegér. Köszönhetően a könnyenzáródó ajtónak, a sütőd ajtaja halkan és kecsesen záródik. Ne zavarjuk meg a család nyugalmát, hadd élvezzék, hagyjuk őket pihenni.

Halogen Illumination

Szitálás, darálás, mixelés kész. Természetesen szeretnéd látni az alkotásodat, miközben elkészül. Ezért helyeztünk el a sütőink bal felső sarkában egy halogén világítást, melynek segítségével könnyen nyomonkövetheted mesterműved alakulását. Végül is először a szemünkkel eszünk.

A+ energiaosztály:

Az energiacímke A+++-tól (a leghatékonyabb) G-ig (a legkevésbé energiatakarékos) terjedő skálán jelöli az energiafogyasztást. A skála tetején vannak az A+, A++ és A+++ minősítések, melyek a megtakarítás mértékét mutatják. A színes nyilak mutatják a címkén, hogy az adott készülék melyik energiaosztályba tartozik.

Az A+ kategória azt jelenti, hogy energiatakarékos gépről van szó, átlagosan 25%-al kevesebbet fogyaszt az A energiaosztályhoz viszonyítva

Főzés, időkorlátok nélkül

Az időzítő funkcióval hajszálpontosan megtervezheti a vacsorát. Hangjelzés figyelmezteti Önt, amikor az étel elkészült. 

Energiaosztály A+
Űrtartalom 82 liter
Szín Átlátszó (üveg)
Tisztítási mód Gőztisztítás
Forrólevegő keringető rendszer Igen
Sütő programok alsó és felső sütés
Fogyasztás Nem
Tulajdonságok DirecTouch kezelőpanel, Egyidejű sütés több szinten, Gyerekzár, Hűtött üveg, Hűtőventilátor, Időzítés, Infragrill, Szuper nagyméretű sütő belső, Vízkőtlenítés funkció
Tartozékok Grill rács, Lapos sütőtálca, Mélytepsi
Gyártó Beko
Outlet termék Igen

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428