0 Üres

Gorenje WEI843PA Inverteres elöltöltős mosógép A+++ 8 kg, 1400/p

KivitelElöltöltős
KialakításSzabadonálló
SzínSzürke
EnergiaosztályA+++
Fogyasztás185 kWh / év
Mosási Kapacitás8 kg
Centrifuga fordulatszám1400 ford/perc
Zajszint53/74 dB
2év Garancia
Online ár:
114900 114 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
2 298 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 9 990 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten


Gorenje WEI843PA A+++ mosógép 8 kg

WAVEACTIVE DOB

Kíméletes bánásmód bármilyen ruhadarab esetén
Az egyedülálló, hullám formájú dobmintázat, kombinálva a speciális, szintén hullám formájú "3D"-s dobbordázattal, lágyítja ruháid szövetszálait, hogy a lehető legkíméletesebb bánásmódot biztosítsa azért, hogy azok tökéletesen tiszták legyenek, minimális gyűrődéssel.
 

 InverterPowerdrive motor

Nagy teljesítményű, mégis csendes motor

Ezt a csendes, mégis nagyon hatékony motort úgy terveztük, hogy biztosítsa a mosógéped hosszú élettartamát, mivel minden egyes használat során energiát takarít meg.

 AutoWash Program

Mindig a megfelelő program


Nem tudod eldönteni, hogy melyik programot válaszd? Csak állítsd be az AutoWash programot és mosógéped kiválasztja a betöltött ruhamennyiséghez legjobban illő mosási ciklust. Megnyugodhatsz, a ruháid makulátlanul tiszták lesznek - az anyaguktól függetlenül.

 

AllergyCere program

Extra védelem az érzékeny bőrnek

Az AntiAllergy program magasabb hőmérsékleten működik, és extra öblítéssel gondoskodik arról, hogy a mosószer apróbb nyomait is eredményesen eltűntesse a ruhák anyagáról. Az allergének, amelyek kellemetlen érzést okozhatnának, így eltávolításra kerülnek, ezzel védve az érzékeny bőrt.

StableTech Kivitel

Rázkódásmentes működés

A StableTech oldalfal paneleknek és alapzatnak köszönhetően tovább növekedett a készülékek stabilitása és jelentősen csökkent a rázkódásuk, egyúttal a zajszintjük mértéke, még a legmagasabb fordulatszámú centrifugánál is.

SterilTub

Illatos ruhák minden alkalommal

Az alacsonyabb hőmérsékleten, mosóporral történő mosás kedvezhet egyes baktériumok fejlődésének, ami kellemetlen szaggal járhat. A SterilTub program elpusztítja a baktériumokat a gép belsejében, így biztosítva, hogy a ruhák mindig kellemes illatúak maradjanak.

Elegáns ajtó

Egyszerű, de stílusos formatervezésű ajtó

A csavarok nélkül, egyetlen műanyag elemből készült ajtó stabilitást biztosít, és megelőzi a zavaró nyikorgást. Teljesen, 180°-ban kinyitható, hogy a dob kiürítése és betöltése a lehető legkönnyebb legyen

Mosási módok

Mindig a ruhák igényeihez illeszkedve

Technológiánk biztosítja, hogy mindenféle szövet a lehető legjobb módon legyen kimosva a hőmérséklet, a vízmennyiség, a mosási idő és a centrifugálási sebesség optimális kombinációjával. Ezek a beállítások a különféle mosási módokkal még személyre szabhatóbbak, lehetővé téve, hogy mindig megtaláld a legtökéletesebb programot.

Gyerekzár

Kíváncsi gyerekek mellett is biztonságos

Mosás közben az ajtó zárva marad, így a legkíváncsibb gyerekek sem tudják kinyitni. Az extra védelem érdekében a kezelőpanel egy speciális billentyűkombinációval lezárható, így elkerülhető a beállítások véletlen módosítása.

Az energiacímke A+++-tól (a leghatékonyabb) G-ig (a legkevésbé energiatakarékos) terjedő skálán jelöli az energiafogyasztást. A skála tetején vannak az A+, A++ és A+++ minősítések, melyek a megtakarítás mértékét mutatják. A színes nyilak mutatják a címkén, hogy az adott készülék melyik energiaosztályba tartozik. Az A+++ kategória a jelenlegi legenergiatakarákosabb gépeket jelöli

Inverter Motor:

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb mosóprogramot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne. Az eredmény pedig szupercsendes, tartós mosógép, mellyel akár éjjel is moshat.

Kivitel Elöltöltős
Kialakítás Szabadonálló
Szín Szürke
Energiaosztály A+++
Fogyasztás 185 kWh / év
Mosási Kapacitás 8 kg
Centrifuga fordulatszám 1400 ford/perc
Zajszint 53/74 dB
Gyártó Gorenje
Éves energiafogyasztás 185 kWh / év
Tulajdonságok AquaStop, Centrifuga szabályozás, Inverteres Motor, Késleltetett indítás, Szabályozható mosási hőmérséklet
Programok Antiallergén, Antibakteriális, BabyCare, Centrifuga program, Előmosás, Gyapjúprogram, Gyorsmosás, Kézi mosás, Pamut program
Vízfogyasztás (programonként) Nem
Magasság 85 cm
Szélesség 60 cm
Mélység 54,5 cm
Outlet termék Nem

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428