0 Üres

Gorenje WE62S3 Elöltöltős Mosógép "D" 6kg 1200rpm Szabadonálló Fehér

KivitelElöltöltős
KialakításSzabadonálló
SzínFehér
Energiaosztály"D" 2021 márc-tól
Mosási Kapacitás6 kg
Centrifuga fordulatszám1200rpm
Zajszint57dB-75dB
1év Garancia
Online ár:
74900 74 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
1 498 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 9 990 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten


AutoWash program

Mindig a megfelelő program


Nem tudod eldönteni, hogy melyik programot válaszd? Csak állítsd be az AutoWash programot és mosógéped kiválasztja a betöltött ruhamennyiséghez legjobban illő mosási ciklust. Megnyugodhatsz, a ruháid makulátlanul tiszták lesznek - az anyaguktól függetlenül.
Egyszerű kezelőfelület

Három lépés és kész is vagy!


A könnyen használható kezelőfelület a középpontban elhelyezett választógombbal lehetővé teszi, hogy mindössze 3 egyszerű lépésben indítsd el a mosást: kapcsold be a mosógépet, válaszd ki a programot és nyomd meg az indítást! Nincsenek almenük extra funkciók és beállítások kiválasztására, ám a nagy érintőfelületen lévő beállítások elérhetőek, így biztos lehetsz benne, hogy a ruháid pont úgy lesznek kimosva, ahogy a legjobban szereted.
AllergyCare program

Extra védelem az érzékeny bőrnek


Az AntiAllergy program magasabb hőmérsékleten működik, és extra öblítéssel gondoskodik arról, hogy a mosószer apróbb nyomait is eredményesen eltűntesse a ruhák anyagáról. Az allergének, amelyek kellemetlen érzést okozhatnának, így eltávolításra kerülnek, ezzel védve az érzékeny bőrt.
StableTech kivitel

Rázkódásmentes működés


A StableTech oldalfal paneleknek és alapzatnak köszönhetően tovább növekedett a készülékek stabilitása és jelentősen csökkent a rázkódásuk, egyúttal a zajszintjük mértéke, még a legmagasabb fordulatszámú centrifugánál is.
SterilTub

Illatos ruhák minden alkalommal


Az alacsonyabb hőmérsékleten, mosóporral történő mosás kedvezhet egyes baktériumok fejlődésének, ami kellemetlen szaggal járhat. A SterilTub program elpusztítja a baktériumokat a gép belsejében, így biztosítva, hogy a ruhák mindig kellemes illatúak maradjanak.
Elegáns ajtó

Egyszerű, de stílusos formatervezésű ajtó


A csavarok nélkül, egyetlen műanyag elemből készült ajtó stabilitást biztosít, és megelőzi a zavaró nyikorgást. Teljesen, 180°-ban kinyitható, hogy a dob kiürítése és betöltése a lehető legkönnyebb legyen.
Mosási módok

Mindig a ruhák igényeihez illeszkedve


Technológiánk biztosítja, hogy mindenféle szövet a lehető legjobb módon legyen kimosva a hőmérséklet, a vízmennyiség, a mosási idő és a centrifugálási sebesség optimális kombinációjával. Ezek a beállítások a különféle mosási módokkal még személyre szabhatóbbak, lehetővé téve, hogy mindig megtaláld a legtökéletesebb programot.
Gyerekzár 

Kíváncsi gyerekek mellett is biztonságos


Mosás közben az ajtó zárva marad, így a legkíváncsibb gyerekek sem tudják kinyitni. Az extra védelem érdekében a kezelőpanel egy speciális billentyűkombinációval lezárható, így elkerülhető a beállítások véletlen módosítása.
SoftSound

Felhasználóbarát hangjelzések


A WaveActive mosógépek nemcsak a szennyeshez, de a füledhez is gyengédek. Sípolás helyett lágy hanggal jeleznek vissza a kiválasztott programról.
Négyféle mélység

Mindenhová befér


Kicsi fürdőszoba vagy nagy mennyiségű szennyes, a WaveActive mosógépeket úgy terveztük, hogy tökéletesen passzoljanak az igényeidhez. Négy különböző mélység közül választhatsz: a keskeny modellek (43 cm és 46,5 cm) kapacitása 6-7 kg, míg a normál méretű (54,5 cm és 61 cm) modelleké akár 10 kg.
Speed 20'

Kedvenc ruhadarabjaid mindig frissen, készenlétben


Csak 20 perc elegendő az új pólód vagy a rövid ideig hordott ruhaneműk felfrissítésére, így kedvenc ruhadarabjaid mindig elérhetőek.
StopAddGo

Ne aggódj a kifelejtett holmik miatt!


A StopAddGo funkció segítségével egyszerűen leállíthatod a gépet a mosási ciklus elején, így nyugodtan berakhatsz vagy kivehetsz ruhákat a mosógépből.

Gőzmosás:

A mosógép frissítő gőzprogramjával 25 perc alatt felfrissíthetjük a legkényesebb ruháinkat is. Így a Woolmark Gold minősítésű programokon azokat a holmikat is biztonságosan kimoshatjuk, melyek a ruhacímke szerint csak vegyileg tisztíthatók.
Az esetek nagy részében, amikor nincs makacs szennyeződés a ruhán, csak a napközben beivódott étel-, füst- vagy testszagot akarjuk kitisztítani a finom szövetszálakból, bőven elég mosógépének kíméletes gőzprogramján felfrissíteni a ruhákat. Ebben a prémium modellben is van gőzprogram, melyet kifejezetten ilyen alkalmakra fejlesztettek ki. A gőz kisimítja a ráncokat és a gyűrődéseket – így vasalni sem kell –, és biztonságosan eltávolítja a szagokat, a

Kivitel Elöltöltős
Kialakítás Szabadonálló
Szín Fehér
Energiaosztály "D" 2021 márc-tól
Fogyasztás Nem
Mosási Kapacitás 6 kg
Centrifuga fordulatszám 1200rpm
Zajszint 57dB-75dB
Gyártó Gorenje
Éves energiafogyasztás 153 kWh
Tulajdonságok AquaStop, Centrifuga szabályozás, Digitális kijelző, Extra öblítés, Gyerekzár, Intenzív öblítés, Nyitott ajtó érzékelő, Öblítőstop funkció, Szabályozható mosási hőmérséklet, Univerzális motor
Programok 20 perces program (3 kg), Centrifuga program, Gőz mosás, Műszálas program, Öblítés + centrifuga, Öblítés + Kímélő centrifuga, Öblítőstop, Szintetikus program
Vízfogyasztás (programonként) Nem
Magasság 850 mm
Szélesség 640 mm
Mélység 430 mm
Outlet termék Igen

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428