0 Üres

Gorenje BM201AG1X bveépíthető grilles mikro sütő 20 liter

Űrtartalom20 liter
Mikrohullám teljesítmény750 - 800 W
Grill teljesítmény950 - 1000 W
VezérlésMechanikus
KialakításBeépíthető
Méretek (mag x szél x mély)38,8 x 59,5 x 32,5 cm
SzínInox (Ujjlenyomat mentes)
1év Garancia
Online ár:
49 900 Ft 44 910 Ft
A terméknek a megvásárlásával
898 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 3 890 Ft
Menny:

 

Programok olyan alkalmakra, amikor nem tudod hogyan fogj hozzá

Az automatikus előbeállítások lehetővé teszik bizonyos ételek egyszerűbb elkészítését, mint például a pattogatott kukorica, csibefalatkák, pizza, tészta stb. Csak ki kell választani az étel típusát és megadni a súlyt, és a sütő automatikusan beállítja a főzési teljesítményt és időtartamot.
 

Gyerekzár: Mindig biztonságos

A sütő egyszerűen lezárható a véletlen használat elkerülése érdekében.

Tökéletesen ropogós végeredmény, bármikor

Most már könnyedén megpiríthatod kedvenc ételeid a tökéletes kéregért. A mikrohullámú sütővel kombinálva a grill extra gyorsan elvégzi a rábízott munkát . A főzési folyamat első fele után a sütő emlékeztet, hogy fordítsd meg az ételt az egyenletesebb főzés és a tökéletes ropogós élvezet érdekében.
 

Rozadamentes acél design, hogy tökéletesen passzoljon a konyhádba

A mikrohullámú sütő belseje rozsdamentes acélból készült, amely hozzájárul a kiváló főzési eredményekhez. A rozsdamentes acél javítja a mikrohullámú sütők keringését a sütőtérben, és sokkal könnyebbé teszi a tisztítást.

Amikor a két funkció egyesül

Kombináld a mikrohullámú sütő és a grill előnyeit, hogy megtapasztalhasd a főzés teljesen új dimenzióit. Le fog nyűgözni a kisebb húsdarabok, pizzák és egyéb ételek gyorsabb elkészítése, amelyeket tökéletesre kell főzni és ropogósra sütni.

Mindig biztonságban

A SafetySwitch biztonsági kapcsoló gondoskodik arról, hogy a mikrohullámú sütő teljesen biztonságos legyen. Automatikusan leállítja a program előrehaladását, ha működés közben kinyitják az ajtót.

Praktikus LED kijelző

Az elegáns és áttekinthető LED-kijelző lehetővé teszi a mikrohullámú sütőben a főzés vagy a melegítés folyamatának nyomon követését. A visszaszámláló naprakész információkat ad arról, hogy mennyi ideig tart a főzési folyamat, és melyik funkció van beállítva.

Nélkülözhetetlen gyors felmelegítés

Lehetővé teszi az étel gyors felmelegítését egyetlen érintéssel. Könnyen növelheted az időt 30 másodperccel még egyszeri megnyomással. A SmartStart funkció különösen hasznosnak bizonyul, ha alig várja a meleg ételt.

Tökéletes étel néhány egyszerű lépésben

A főzési folyamat minden lépésének manuális programozásával szakaszosan főzhetsz. Például az 1. lépésben választhatsz több mikrohullámú sütő programot, mint grillezést, a 2. lépésben akár fordítva, vagy kezdheted a kiolvasztással és folytathatod a sütéssel. Amikor aktiválja a StepBake módot, a mikrohullámú sütő automatikusan változtatja a lépéseket, így nem kell manuálisan hozzányúlni.

Tálalj finom ételeket otthonod kényelmében

A WarmPlate, egy másik praktikus automatikus program felmelegíti a tányérokat. A felmelegített tányérok megakadályozzák az ízek elvesztését, és biztosítják, hogy az étel olyan ízű legyen, amilyennek lennie kell.

Egyenletesen felmelegített étel

Hideg részek nélkül az ételt tökéletesre főzik vagy melegítik fel. A forgótányér állandó forgása lehetővé teszi, hogy a mikrohullámok hatékonyan és egyenletesen melegítsék fel az általad elkészített ételt.
Űrtartalom 20 liter
Mikrohullám teljesítmény 750 - 800 W
Grill teljesítmény 950 - 1000 W
Vezérlés Mechanikus
Kialakítás Beépíthető
Szín Inox (Ujjlenyomat mentes)
Tartozékok Beépíthető keret, grill rács
Mikró Tulajdonságok Digitális óra
Programok Mikrohullám + grill kombinált programok
Űrtartalom 13 - 20 Liter
Outlet termék Igen
Gyártó Gorenje

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428