0 Üres

GORENJE BCMS598S18X Beépíthető sütő-mikrohullámú

EnergiaosztályA
Űrtartalom50 l
SzínRozsdamentes acél (Ujjlenyomat mentes)
Tisztítási módAquaClean
Forrólevegő keringető rendszerIgen
1év Garancia
Online ár:
269900 269 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
5 398 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 9 990 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten


GORENJE BCM598S18X Beépíthető sütő-mikrohullámú

  

_products/features/icon - HomeMade sütőkamra forma HomeMade sütőkamra forma

A fatüzelésű kemencék minden erényével
A jellegzetesen lekerekített forma a Gorenje sütők egyik leghasznosabb termékjellemzője. Fejlesztéséhez a hagyományos fatüzelésű kemencék jelentették a fő inspirációt, hiszen azokban a forró levegő szabadon áramlik. Mivel a kemencében sütött étel egyenletesen és minden oldalról melegszik, mindig tökéletes a vele végzett munka gyümölcse: ropogós kívül és lédús belül. A MultiFlow 360˚ rendszerrel kombinálva lehetővé válik az egyidejű sütés akár 5 szinten is.
_products/features/icon - Automata programok

Automata programok

Kiválaszt, megnyom és… kész is
A főzést több, mint 80 előre programozott recept teszi egyszerűvé. Minden paraméter, úgy mint idő, hőmérséklet és a sütési módok – automatikusan, előre programozott módon állnak a rendelkezésünkre. Nekünk mindössze annyi a dolgunk, hogy kiválasztjuk az étel típusát és tömegét és elindítjuk a sütési programot. A sütő elvégez minden mást. Ajánlott kezdő háziasszonyok részére is.
 
_products/features/icon - MultiFlow 360˚ légkeverés

MultiFlow 360˚ légkeverés

Amikor minden oldalról azt mondhatjuk: a dolog “napos oldala”
A MultiFlow 360˚ rendszer garantálja az optimális forró levegő áramlást a sütőben. A hátfalon átgondolt módon kialakított ventilációs nyílások és az egyedülálló sütőkamra forma révén a levegő egyenletesen áramlik a sütőben. A ventilátor a sütőkamra egészében áramoltatja körbe-körbe a forró levegőt, minden oldalról tökéletesre sütve az ételt. A dinamikus légmozgás így lehetővé teszi a több szinten történő sütést az illatok és ízek keveredésének kockázata nélkül.

  

Többlépéses sütés funkció

Tökéletes étel 2, 3 vagy több lépésben
A manuális programozhatóságnak köszönhetően több sütési fázis beállítása is lehetséges. Az egyes lépések között tehát nincs szükség több kézi beavatkozásra, mindezt a készülék automatikusan elvégzi helyettünk. Ideális a tapasztaltabb felhasználók, illetve az olyan ételek mint a kenyér vagy a lasagne elkészítéséhez, amelyek az elkészítésük során különböző hőmérsékletű fázisokat igényelnek.

SilverMatte – matt ezüst zománc

Ultra ellenálló, ultra sima bevonat
A matt ezüst nevű zománc nagymértékben ellenálló és erős felület, amelyben az extrém magas hőmérséklet sem tesz kárt. A sütők belsejét fedő háromrétegű zománc extra szigetelést biztosít. A nagymértékű hővisszaverődés még jobb sütési eredményeket biztosít, mivel a hő az egész sütőtérben eloszlik. A légkeveréses, gőz- vagy mikrohullámú sütők és sütőtálcák zománc bevonatú felülete ellenáll még a legmagasabb hőmérsékletnek is.

Szárítás funkció

Nagyszerű ételek, napi 24 órán át
Szárított hús, gyümölcs, zöldség és gyógynövény ezután már az otthonunkban is készíthető. A szárítás 5 tálcán történhet egy időben, amely időt és energiát takarít meg a számunkra.

Joghurt készítés

Egyszerűen és egészségesen
Egy speciális funkciónak köszönhetően egészséges joghurtot készíthetünk immár otthon is. Az automatikus hőmérséklet- és időbeállítás optimális feltételeket teremt az otthoni joghurt készítéshez mindössze 3 óra alatt. Ehhez a funkcióhoz további Gorenje termék kiegészítő használata szükséges.

DC+ rendszer

Hatékony hőmérséklet vezérlés és kezelés
A DynamiCooling+ rendszer hatékonyan hűti le a sütő vázát, amivel megelőzi a magas hőfok által okozott károkat. A sütés végén a rendszer hőérzékelők vezérlésével hűti le 60˚C alá a sütő külső oldalát. Ez különösen az extrém magas hőfokot alkalmazó pirolitikus öntisztítással szerelt készülékeknél hasznos. A DynamiCooling rendszer a sütő működése közben, a DynamiCooling+ rendszer pedig a sütő kikapcsolása után kezd dolgozni.

PerfectGrill funkció

Dupla fűtőszál az egyenletesen ropogósra sült ételekért
A legjobb sütési eredmények a nagy és kis grill fűtőszál kombinált használatával érhetőek el, ahol a kis fűtőszálat a nagy méretű veszi körül. A fűtőszálak átgondolt elhelyezése optimális hőeloszlást és tökéletes sütési eredményeket, azaz kívül ropogós, belül porhanyós ételeket garantálnak minden egyes alkalommal. A többfunkciós grill rendszerben tehát külön-külön használhatjuk akár a kicsi, akár a nagy méretű grill fűtőszálat vagy akár a kettőt együtt is. Az Advanced modellekben a grill fűtőszálat egyszerűen le is lehet hajtani, ami könnyű karbantartást, tisztítást tesz lehetővé.

Ujjlenyomatmentes bevonat

Fényes és ujjlenyomatmentes eldolgozás
Minden rozsdamentes acél felületet speciális ujjlenyomatmentes bevonattal láttunk el, amely megakadályozza a foltok keletkezését, megőrizve a felület fényességét és könnyebbé téve annak tisztán tartását.

Gyors előmelegítés funkció

Varázslatosan gyors, idő- és energiatakarékos megoldás
A sütő hőmérséklete mindössze 6 perc alatt eléri a 200˚C-ot, ezzel 30%-nyi időt takaríthatunk meg a hagyományos előmelegítési technikákhoz képest. Ez különösen jól jön akkor, ha előmelegített sütőbe kell behelyezni az alapanyagokat (például tészták, sütemények sütésekor). Fény és hangjelzés informál arról, ha a sütő elérte a megfelelő hőmérsékletet.

Főzés, időkorlátok nélkül

Az időzítő funkcióval hajszálpontosan megtervezheti a vacsorát. Hangjelzés figyelmezteti Önt, amikor az étel elkészült. 

Energiaosztály A
Űrtartalom 50 l
Szín Rozsdamentes acél (Ujjlenyomat mentes)
Tisztítási mód AquaClean
Forrólevegő keringető rendszer Igen
Sütő programok Grill teljes szélesség ventilátorral
Fogyasztás Nem
Tulajdonságok Időzítés
Tartozékok Nem
Gyártó Gorenje
Outlet termék Igen

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428