0 Üres

Samsung QE55Q7F QLED Smart Televízió

TV Képernyő típusa QLED
Képátló (cm)138
Smart applikációVan
Felbontás3840x2160
ÁllapotPixelcsíkos TV!

Ez egy olyan TV, aminek a kifejlőjén egy pixelhiba található. Konkrétan egy vagy több pixelcsík fut végig a kijelzőn. A tetemes kedvezmény ennek köszönhető. Ezt a TV-t azoknak ajánljuk, akik nagyon olcsón szeretnének tv-t venni, cserébe nem fontos nekik az az 1-2 csík a kijelzőn. Ez egy példa a pixel csíkos kijelzőkre >>>

1év Garancia
Online ár:
199900 199 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
1 999 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 7 790 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten


QLED. Új TV generáció.

Egyszerűen egyedülálló. A Quantum Dot technológia lenyűgöző színvilágot biztosít az innovatív anyagösszetételnek köszönhetően. Egy lehengerlő látványélmény, amely sosem ér véget.

QLED. Új TV generáció.

Q Színek

Fedezd fel a gazdag színvilágot, amely teljesen megváltoztatja azt, amit eddig a TV-kről gondoltál. A Q7F sorozat széles színpalettája egyszerűen felülmúlhatatlan, és ha egyszer meglátod, többé nem éred be kevesebbel.

Q Színek

Q Kontraszt

A Q7F TV-k lenyűgöző látványt nyújtanak a továbbfejlesztett mélységnek és a páratlan kontrasztnak köszönhetően. Nem számít, hogy éppen milyen napszakban vagy, minden jelenetnél tökéletes látványban lesz részed.

Q Kontraszt

Q HDR 1500

Lásd meg azt, amit mások nem látnak. Lásd meg azt, amit a rendező valójában meg szeretne mutatni, és ragadd meg a legapróbb részleteket még a kivételesen világos és sötét jelenetekben is, melyek eddig rejtve maradtak a szemed elől.

 
Q HDR 1500
 

Q Perspektíva

Felejtsd el a színtorzulást! A Q7F sorozat élénk színeinek köszönhetően nem számít, éppen honnan nézed TV-det, mindenhonnan ugyanolyan kiváló minőségben fogod látni a jelenetet.

Q Perspektíva

Q Képfeldolgozás

Egy erőteljesebb motor a tökéletes képfeldolgozásért, amely gyorsabb, mint valaha, és a legoptimálisabb képminőséget állítja be tartalmaid megjelenítésekor.

 
Q Képfeldolgozás
 

Egyszerűen lenyűgöző

Modern, kifinomult és elegáns. Az észrevétlen kábelek és a letisztult hátlap kifinomult megjelenést kölcsönöz készülékednek. Egy állványon, vagy a falra felhelyezve tökéletes választás otthonodba.

Egyszerűen lenyűgöző

Tökéletesen illeszkedő falikonzol

A Q7F fali tartója tökéletesen nekisimul a falnak, így hézagok nélküli illeszkedést biztosít. Tökéletes látvány, amely illeszkedik otthonodba.

Tökéletesen illeszkedő falikonzol

* A mért távolság a TV hátsó része és a fal között a felhelyezés módjának és a fal állapotának függvényében változhat.

Észrevétlen csatlakozás

Hatékonyabb térkihasználás. Csatlakoztasd eszközeidet a QLED TV-hez egyetlen, szinte észrevétlen kábel segítségével, és legyen nagyobb tered.

Észrevétlen csatlakozás

* Az 'Észrevétlen csatlakozás' az optikai kábelre vonatkozik, ami a One Connect Box-hoz csatlakozik, de nem utal a tápkábelre vagy egyéb eszközök kábeleire, mint például egy hangprojektorra.

Keret nélküli kialakítás

Nézd másképp a világot otthonodból. A keret nélküli kialakításnak köszönhetően magával ragadó látványélményben lehet részed. A jelenet életre kel, és Te a részesévé válhatsz.

Keret nélküli kialakítás

Okosabb, mint valaha

Csak dőlj hátra, és élvezd a látványt.

Okosabb, mint valaha

One Remote Control

A Te kezedben van az irányítás. Kezeld minden eszközödet egyetlen távirányító segítségével. A Hangalapú irányításnak köszönhetően többé nem kell átfutnod a csatornákat.

One Remote Control

Smart Hub

Találj meg mindent egy helyen. A One Depth segítségével az összes tartalmadat meg tudod jeleníteni egy képernyőn. Férj hozzá könnyedén tartalmaidhoz, és nyisd meg az előnézeti módot mielőtt továbblépnél.

 
Smart Hub
 

Smart view

Csak csatlakoztasd mobilodat nagy képernyődhöz, és élvezd tartalmaid széles választékát. A Smart View applikáció segítségével pedig teljesen átveheted az irányítást mobiloddal.

Smart view

* Támogatottság: Android 4.1 és afeletti, iOS 7 és afeletti, Windows 7 és afeletti. * Nézz olyan filmeket, mint a Marvel Studios’ Doctor Strange, Captain America: Civil War, és egyéb filmeket a Google Play Movies & TV applikációnak köszönhetően. * © 2014 Warner Bros. Entertainment Inc., Village Roadshow Films North America Inc. and RatPac-Dune Entertainment LLC. © 2016 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved. Marvel Studios’ Captain America: Civil War © 2017 MARVEL. The Girl on the Train © 2016 Universal Studios. Suicide Squad TM & © DC Comics. © 2016 WBEI. All Rights Reserved.

Auto Detection

Felismeri eszközeidet, amint csatlakoztatod azokat. A QLED TV automatikusan felismeri eszközeidet és azonnal kiválaszthatod a bemenetet.

* Az eszközöket a One Connect-hez szükséges csatlakoztatni a HDMI kábelen keresztül.

 
Auto Detection
 

Játék

Játssz nagyban! A steam link segítségével könnyedén futtathatod számítógépes játékaidat TV készülékeden. Élvezd nagy felbontásban a több mint 6.000 online játékot, és élvezd a határtalan szórakozást.

Játék
  • IgenQ Képernyő
  • 3,840 × 2,160Felbontás
  • Q KépfeldolgozásKépjavító elektronika
  • IgenQ Kontraszt

Smart TV:

Az okostévé, Smart TV vagy „Connected TV” fogalom azt az új trendet jelöli, amelynek célja az internet és a modern televíziókészülékek illetve set-top boxok integrációja, valamint a számítógépek és a televíziókészülékek, illetve set-top boxok technológiai konvergenciája. A korábbi televíziókészülékekhez és set-top boxokhoz képest ezek az új készülékek sokkal inkább előtérbe helyezik az online interaktív média, az Internet TV, az over-the-top tartalom és a videoletöltés valamint media streaming által kínált lehetőségeket, és kevésbé összpontosítanak a hagyományos műsorszolgáltatásra.

Ultra HD / 4K:

Az Ultra HD képernyőn minden apró részletet tisztábban láthatsz, mint valaha. Az UHD TV a Full HD felbontásának négyszeresét nyújtja és színei segítségével igazán valósághű élményben részesít. Élvezz olyan tiszta és valóságos kép minőséget, amilyennel még sosem találkoztál! 

Auto Depth Enhancer technológia
Mélyedj el a tartalomban Az Auto Depth Enhancer technológia a képernyő különböző részein eltérő kontrasztarányokat alkalmaz, kiemelkedő mélységet biztosítva. Éld át a TV-képernyő által kínált magával ragadó élményt.

 Élethű színélmény:

A Samsung környezetbarát Quantum Dot technológiája gazdagabb árnyalatokat és élethű színeket biztosít. Az SUHD TV 64-szer nagyobb színhűséget kínál, mint a Samsung hagyományos TV-készülékei.

HDR élmény:

A HDR Premium technológiának köszönhetően a HDR-tartalmak nézésekor eddig nem látott részletekben is gyönyörködhetsz a TV-képernyő legfényesebb részein. A moziszerű valódi HDR-élmény most végre a Te nappalidban is elérhetővé válik

TV Képernyő típusa QLED
Képátló (cm) 138
Smart applikáció Van
Felbontás 3840x2160
Tartozék hiány Nincs Hiány
Gyártó Samsung
ívelt kijelző nem
SMART TV igen
Képarány 16:9
HD felbontás Ultra HD
DTS Van
Wifi Direct támogatás Nem
2D/3D átalakítás Nincs
3D technológia Nincs
Hang teljesítmény 2x20W
Dolby Digital Van
Processzorok száma Nem
TV Tartozékok One Connect Box, Smart távirányító
DLNA támogatás Van
Usb csatlakozó 3 db
Wifi támogatás Van
Ethernet Van
Optikai hang kimenet Van
DVB-C Van
DVB-C2 Nincs
DVB-S Van
DVB-S2 Van
DVB-T Van
DVB-T2 Van
PVR támogatás Van
SRS Nincs
Fejhallgató csatlakozó Nincs
Betekintési szög 178 °
Elektronikus Tv ujsag (EPG) Van
Fogyasztás 140W
Éves energiafogyasztás 194 kWh
Energiaosztály B
CI + interface Van
Csatlakozások CI Slot, Digitális, HDMI, Jack, LAN, USB, USB plus, WiFi
HDMI bemenetek száma 4
Kompozit Van
Komponens Van
Scart csatlakozó nincs
HDMI CEC támogatás Van
Lejátszható formátumok Audio CD, Blu-ray, DivX/MPEG4, HD Audio, HD DVD, JPEG, MKV, MPEG4, WAV, WMA, WMV, XviD
Tulajdonságok Böngésző, Digitális képélesség szabályozás, Előreprogramozott hangmódok, Előreprogramozott képmódok, Hangzásjavítás - Incredible Surround,Clear Sound,Automatikus hangerőszint-kiegyenlítés,Javított mélyhangzás,Smart Sound, Internet @TV
Funkciók Auto Depth Enhancer, ConnectShare Movie, Élethű színélmény, HD-R élmény, mélységfokozás, Precision Black Pro, Samsung Smart View, Smart Hub, Smart TV applikáció, SUHD képfeldolgozás, Tizen rendszer, Wide Colour Enhancer
Teletext Nem
Outlet termék Igen
Mélység (talppal) 30.3 cm
Magasság (talppal) 78.8 cm
Szélesség (talppal) 122.5 cm
Súly (talppal) 21.2 kg

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428