0 Üres

Sencor STS 2607BK kenyérpirító

Szeletek száma2 szelet
Maximum teljesítmény750 W
2év Garancia
Online ár:
6490 6 490 Ft
A terméknek a megvásárlásával
64 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 3 890 Ft
Menny:

A Sencor STS 2607BK kenyérpirító segítségével a nap legfontosabb étkezéséhez járulhat hozzá saját ízlésének megfelelő pirítósokkal. Egyszerre két szelet kenyér készíthető, a pirítás intenzitását 7 fokozatban állíthatja be. Az elektronikus időzítő segítségével megadhatja az Ön számára megfelelő pirítási időt. A kiemelő funkcióval a kisebb szeletek kivétele sem jelenthet problémát. A fagyott kenyérszeletek pirításához külön gomb áll rendelkezésre. Kihúzható morzsatálcával rendelkezik a morzsa egyszerű eltávolításához. Tökéletes választás, ha minden nap gyors és finom reggelit szeretne.

ÁLLÍTHATÓ PIRÍTÁSI INTENZITÁS

A kenyérpirító használata rendkívül egyszerű. Beépítésre került egy forgó kapcsoló, ahol beállíthatja a kívánt pirítási intenzitást. Lehetőség van 7 fokozat közül kiválasztani a pirítási fokozatot. Az 1-3 alacsony intenzitással pirít, a 4-5 fokozat segítségével közepesen mértékben piríthatja meg a kenyeret, míg a 6-7 fokozat magas intenzitással készíti el a reggelit.

KENYÉRPIRÍTÓ SOK PRAKTIKUS FUNKCIÓVAL

A Sencor STS 2607BK kenyérpirító praktikus funkciókkal rendelkezik, mint például a kenyér automatikus középre történő igazítása, amely lehetővé teszi a kenyér vastagságának kiválasztását. Ezenkívül képes automatikusan kiolvasztani, majd egyetlen folyamattan befejezni a fagyasztott péksütemények sütését. Praktikus a High Lift funkció, a pirítókosár úgynevezett magas emelése, amely biztosítja a még kisebb kenyérszeletek pirítását és egyben megkönnyíti a maradék részek eltávolítását.

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A 2 szeletes kialakítású kenyérpirító, beépített morzsatálcával rendelkezik. Az a kis tálca a készülék alján került elhelyezésre, mely felfogja a pirítási folyamatok alkalmával keletkező morzsákat. A morzsatálca egyszerűen kihúzható a készülékből és máris tisztává varázsolhatja. A nemesacél design egyszerű nedves ruhával tisztítható.
Gyártó Sencor
Tartozékok Kihúzható morzsatárca
Fokozatok száma 6-9
Tulajdonságok Pirítás megszakító gomb, Pirítás-szabályozó
Outlet termék Nem
Maximum teljesítmény 750 W

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428