0 Üres

Gorenje BOS6737SYW Beépíthető Simplicity fehér sütő, HomMade, GentleClose, teleszkóőpos sütősín

EnergiaosztályA
Űrtartalom71 liter
SzínFehér
Tisztítási módAquaClean
Forrólevegő keringető rendszerIgen
3év Garancia
Online ár:
139900 139 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
1 399 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 9 990 Ft
Menny:

  

ADAPTBAKE FUNKCIÓ

A kedvenc recepted ezek után mindig tökéletesen sikerül majd
A sütő megjegyzi az általad beállított hőmérsékletet minden gyárilag beprogramozott sütési mód esetén, és a következő sütésnél már magától, automatikusan javasolni fogja a legutolsó vagy a legtöbbször használt beállítást.

 Nincs több dráma, csak tisztaság


Az AquaClean hatalmas segítség a sütőtér tisztításában. Önts fél liter vizet egy tepsibe, majd kapcsold be sütés után az AquaClean funkciót. Az eredmény 30 perc elteltével látható a teljes felületen és a sütőtálcákon: a foltok és a zsír felpuhulnak és könnyen letörölhetővé válnak.

 Biztonságos használat


Az ajtó speciális, innovatív felépítése és üvegezése elszigeteli a sütőt, és a hő bent tartásával optimalizálja az energiafogyasztást. Ez még biztonságosabbá teszi a sütő használatát gyerekek és kisállatok mellett is, valamint megakadályozza a környezete felmelegedését.

 Nincs több gond a bevágódó sütőajtókkal


Az új Gorenje sütők különleges, finoman, lassan záródó ajtókkal rendelkeznek. Elég egy gyengéd toló mozdulat és az ajtó elegánsan és csendben bezáródik, amely nincs semmiféle a hatással sem az éppen készülő menüre, sem rád. A bútorgyártás világából ismert luxus funkció elérhető a sütőknél is. A Gorenjénél.

 Egyenletes sütés minden alkalommal

A most még tágasabb, 71 literes üregű sütő ovális alakú, amely sikeresen imitálja a hagyományos fatüzelésű kemencéket. Ez lehetővé teszi az optimális levegőáramlást, amely teljes mértékben átjárja az ételt, hogy a végeredmény belül lágy és lédús, kívül pedig elképesztően ropogós legyen.

Nincs több gond a bonyolult beállításokkal

Az érintésvezérlés és a központi megvilágított gomb együttese letisztult felhasználói élményt kínál a programok és funckiók automatikus előbeállításaival, az automatikus programokkal és az egyszerűbb kézi beállításokkal.

Főzés, időkorlátok nélkül

Az időzítő funkcióval hajszálpontosan megtervezheti a vacsorát. Hangjelzés figyelmezteti Önt, amikor az étel elkészült. 

Teleszkópos sütősín:

A könnyen mozgatható sütősínek rendkívül nagy segítséget nyújtanak a sütési állapot ellenőrzésében, valamint megkönnyítik a grillrácsok és sütőtálcák behelyezését illetve kivételét. Az új sütősín kialakítása és a kicsúszást gátoló rendszer garantálja a tepsik, lábasok és egyéb tálak stabilitását a sütési folyamat ellenőrzése közben, valamint azok eltávolításakor.

Energiaosztály A
Űrtartalom 71 liter
Szín Fehér
Tisztítási mód AquaClean
Forrólevegő keringető rendszer Igen
Sütő programok alsó és felső sütés
Fogyasztás 0.691 kWh
Tulajdonságok DirecTouch kezelőpanel, Egyidejű sütés több szinten, Gyerekzár, Hűtött üveg, Hűtőventilátor, Időzítés, Teleszkópos sütősín
Tartozékok Mélytepsi, Sütőrács, Teleszkópos sütősín
Állapot Gyártói állapotú
Gyártó Gorenje
Outlet termék Nem

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428