0 Üres

Gorenje FN619FEW5 NoFrost Fagyasztó szekrény 243 liter 185 cm

KialakításSzabadonálló
SzínFehér
EnergiaosztályA+
Éves energiafogyasztás295 kWh
Hűtési TechnológiákNo Frost
Nettó térfogat243 liter
Méretek (mag x szél x mély)185 x 60 x 64 cm
2év Garancia
Online ár:
189900 189 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
1 899 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 9 990 Ft
Menny:

Gorenje FN619FEW5 Fagyasztó szekrény

  

NOFROST TECHNOLÓGIA

Nincs több fárasztó leolvasztás!
Az intenzív hideg levegő keringtetés megszünteti a nedvességet a fagyasztószekrényben. Ezáltal nem keletkezik jég sem az élelmiszerek felületén, sem a készülék belső falain, továbbá az energiafogyasztás is alacsony marad. Végeredményképpen a tárolási kapacitás optimális marad és szükségtelenné válik mind a leolvasztás, mind pedig a belső falak tisztítása. A fagyasztott élelmiszer darabok vagy csomagok nem tapadnak egymáshoz, ezáltal a fagyaszó rendezett és tiszta marad.

 Slotin Funkció

Szabad ajtóhasználat

Végre a fal vagy más készülék mellé is helyezheted a hűtődet! A SlotIn kivitelezésnek köszönhetően a polcokat és fiókokat akkor is teljesen ki tudod húzni, ha a hűtőszekrény ajtaját csak derékszögig nyitottad ki. Ez a megoldás ideális hűtőszekrényednek a fal vagy egy másik készülék mellé történő elhelyezése esetén.

  

 ECO gazdaságos üzemmód

Azért, hogy a hűtőgéped is pihenhessen

Az EcoMode gazdaságos üzemmód jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé, amikor a tulajdonos hosszabb időre távol van otthonról. Mivel ilyen esetben a hűtő ajtaját ritkán, vagy egyáltalán nem nyitják ki, ennek az energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően a készülék alkalmazkodik ehhez a helyzethez, ami maximális energiamegtakarítást eredményez.

 FastFreeze Gyorsfagyasztás funkció

Gyors fagyasztás

A gyorsfagyasztás funkció -24 °C-on fagyasztja le az élelmiszert, megőrizve az abban levő ásványi anyagok legjavát. A hőmérséklet automatikusan lecsökken -24°C-ra és állandó marad a következő 50 órán át, majd mélyhűtő visszaáll az eredetileg beállított hőmérsékletre.

 Zsanérral szerelt fogantyúk

Könnyű ajtónyitás

A kényelmes, megerőltetés nélküli ajtónyitást a zsanérral ellátott, ergonomikus kialakítású fogantyú biztosítja. Kiváló anyagának, és a tudatos elhelyezésnek köszönhetően kellemes fogású és ízléses megjelenésű.

A+ energiaosztály:

Az energiacímke A+++-tól (a leghatékonyabb) G-ig (a legkevésbé energiatakarékos) terjedő skálán jelöli az energiafogyasztást. A skála tetején vannak az A+, A++ és A+++ minősítések, melyek a megtakarítás mértékét mutatják. A színes nyilak mutatják a címkén, hogy az adott készülék melyik energiaosztályba tartozik.

Az A+ kategória azt jelenti, hogy energiatakarékos gépről van szó, átlagosan 25%-al kevesebbet fogyaszt az A energiaosztályhoz viszonyítva

No Frost technológia:

A no frost rendszerben az intenzív légáramlás miatt a belső terek szinte semmit sem deresednek, tehát nincs szükség leolvasztásra. A hűtőközpont belső deresedését a hűtőciklusok utáni rövid leolvasztó ciklusok akadályozzák meg, a keletkezett olvadék vizet pedig egy csövön keresztül e célra rendszeresített műanyag tálkába vezetik, ahonnan a víz a kompresszor melegétől lassan elpárolog. A hagyományos hűtőszekrényben a hőelvonás az egyben fagyasztóként is használható rekesz, vagy a hátlapra belülre erősített lap útján történik. A no frost készülékek “hidegközpontja” rejtetten beépített. A levegőt egy szintén nem látható beépített ventilátorral fújják át rajta, a folyamat során a levegő lehűl, és a hűtőgép belső légvezető csatornáin jut a megfelelő hűtőzónába.

Kialakítás Szabadonálló
Szín Fehér
Energiaosztály A+
Éves energiafogyasztás 295 kWh
Hűtési Technológiák No Frost
Nettó térfogat 243 liter
Magasság Nem
Szélesség Nem
Gyártó Gorenje
Mélység Nem
Tulajdonságok Állítható lábak, Digitális kijelző, ECO funkció , elektronikus hőmérséklet beállítás, Elektronikus vezérlés), Gyorsfagyasztás
Outlet termék Nem

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428