0 Üres

Bauknecht KGNF183IN NoFrost Kombinált hűtő 191 cm

KialakításSzabadonálló
Éves energiafogyasztás203 kW/év
Hűtési TechnológiákNo Frost
Nettó térfogat343 liter
Nettó fagyasztótér104 liter
Méretek (mag x szél x mély)191,2 x 60 x 67 cm
Energiaosztály"D" 2021 márc-tól
ÁllapotÚj állapotú, csomagolt
SzínInox (Ujjlenyomat mentes)
TulajdonságFresh Zone+
TulajdonsagActive-Inverter-Kompressor
TulajdonságTotal No Frost
1év Garancia
Online ár:
179900 179 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
1 799 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 9 990 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten


 

Totally No Frost

A Bauknecht esetében a leolvasztás a múlté. A Total NoFrost technológiának köszönhetően a levegőt a fagyasztó belsejében szabályozzák, egyenletesen oszlik el, és egy erre a célra kialakított területen távozik. Nincs több jegesedés, ugyanakkor energiát és pénzt takarít meg a Total NoFrost segítségével.

Aktív fagyasztás

Az Active Freeze technológiának köszönhetően az ajtó kinyitása után gyorsabban visszaáll a hőmérséklet, mint a hagyományos fagyasztórekeszeknél, mivel az érzékelő folyamatosan figyeli a belső hőmérsékletet. Így az étel hosszabb ideig eltartható, és megóvja a fagyasztó égésétől.

FreshZone+

Maximális frissesség gyümölcsök és zöldségek számára. Akár 15 nappal hosszabb frissesség a beépített páratartalom-szabályozónak köszönhetően (A súlycsökkenés és a vizuális minőség alapján a belső élelmiszer-tesztekben, kereskedelemben kapható gyümölcsök és zöldségek felhasználásával.).

 

Fress zóna 0°

A Fresh Zone 0°-ban a lehető legjobban tárolhatja érzékeny élelmiszereit, például halat vagy húst. Mert a hűtőkamrában való elhelyezésnek köszönhetően a romlandó áruk optimális tárolása 0 °C körüli hőmérsékleten garantált.

Aktív inverteres kompresszor

Csendes és energiatakarékos módon állandó hőmérsékletet biztosít. Az innovatív kompresszor minimalizálja a belső hőmérséklet-ingadozásokat. Ennek eredményeként az étel hosszabb ideig friss marad, és tovább élvezheti. A kompresszor kisebb működési zajjal és alacsonyabb energiafogyasztással is lenyűgöz.

LED világítás

Tekintse meg ételeit új megvilágításban az új LED-világítással, amely jó kilátást biztosít a hűtőszekrény minden sarkába.

No Frost technológia:

A no frost rendszerben az intenzív légáramlás miatt a belső terek szinte semmit sem deresednek, tehát nincs szükség leolvasztásra. A hűtőközpont belső deresedését a hűtőciklusok utáni rövid leolvasztó ciklusok akadályozzák meg, a keletkezett olvadék vizet pedig egy csövön keresztül e célra rendszeresített műanyag tálkába vezetik, ahonnan a víz a kompresszor melegétől lassan elpárolog. A hagyományos hűtőszekrényben a hőelvonás az egyben fagyasztóként is használható rekesz, vagy a hátlapra belülre erősített lap útján történik. A no frost készülékek “hidegközpontja” rejtetten beépített. A levegőt egy szintén nem látható beépített ventilátorral fújják át rajta, a folyamat során a levegő lehűl, és a hűtőgép belső légvezető csatornáin jut a megfelelő hűtőzónába.

Kialakítás Szabadonálló
Éves energiafogyasztás 203 kW/év
Hűtési Technológiák No Frost
Nettó térfogat 343 liter
Nettó fagyasztótér 104 liter
Energiaosztály "D" 2021 márc-tól
Szín Inox (Ujjlenyomat mentes)
Tulajdonságok Digitális kijelző, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Fresh 0 Zóna
Leolvasztás Automatikus
NoFrost rendszer Igen
Tartozékok Zöldségtároló fiók
Gyártó Bauknecht
Minibar push-pull nyitási rendszer Nem
palacktartó Nem
Zöldség/gyümölcs rekesz Igen
ECO funkció Igen
Outlet termék Nem

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428