0 Üres

AEG L8FE74485 Elöltöltős mosógép, A+++, 8kg, PROSTEAM Gőz, Fehér

KivitelElöltöltős
KialakításSzabadonálló
SzínFehér/inox
EnergiaosztályA+++
Fogyasztás10.999 liter/év
Mosási Kapacitás8 kg
Centrifuga fordulatszám1400 ford/perc
Zajszint51/75 dB
1év Garancia
Online ár:
219 900 Ft 164 900 Ft
Házhoz szállítás: 6 990 Ft
Menny:

AEG L8FE74485 Elöltöltős mosógép, A+++, 8kg, PROSTEAM Gőz

GYORS ÉS HATÉKONY MOSÁS A MINDENNAPOKRA

Az ÖKOPower program kiemelkedően hatékonyan, mégis alacsony energiafogyasztás mellett mossa tisztára a ruhákat, kevesebb, mint egy óra alatt. Ideális mindennapi viseletének alapos és kíméletes tisztításához. Tiszta ruhák rövidebb idő alatt, kompromisszumok nélkül.

   AEG - Elöltöltős mosógép - L8FEC49S
AEG - Elöltöltős mosógép - L8FEC49S

ÖKOMIX: ÓVJA A SZÖVETSZÁLAKAT

Az ÖKOMix technológia vízzel előkeveri a mosószert és az öblítőt, még azelőtt, hogy a dobba kerülnének. A tisztítószer így teljesen feloldódik és minden szövetszálat elér, ápol és megtisztít. Így a ruhák nem csak tiszták, hanem hosszú időn át kifogástalan állapotúak maradnak.

PROSENSE: ÓVJA A RUHÁKAT, IDŐT ÉS ENERGIÁT TAKARÍT MEG

A ProSense® technológia mindig az aktuális töltet súlyához igazítja a mosóprogramot. A szenzorok felmérik a töltet nagyságát, majd ehhez igazítják a mosási időt, a víz- és az energiafogyasztást. Így a ruhák minden alkalommal optimális tisztításban részesülnek anélkül, hogy idő előtt elhasználódnának.

AEG - Elöltöltős mosógép - L8FEC49S
AEG - Elöltöltős mosógép - L8FEC49S

GŐZPROGRAM: KEVESEBB VASALÁS

A ProSteam® technológia egy kis gőz segítségével kisimítja és felfrissíti a ruhákat. Az önálló gőzprogram csökkenti a gyűrődéseket és eltávolítja a szövetekből a kellemetlen szagokat. A mosási ciklus befejezéseként alkalmazható gőzciklus pedig kisimítja a ráncokat, így a ruhák alig, vagy egyáltalán nem igényelnek vasalást.

Az energiacímke A+++-tól (a leghatékonyabb) G-ig (a legkevésbé energiatakarékos) terjedő skálán jelöli az energiafogyasztást. A skála tetején vannak az A+, A++ és A+++ minősítések, melyek a megtakarítás mértékét mutatják. A színes nyilak mutatják a címkén, hogy az adott készülék melyik energiaosztályba tartozik. Az A+++ kategória a jelenlegi legenergiatakarákosabb gépeket jelöli

Inverter Motor:

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb mosóprogramot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne. Az eredmény pedig szupercsendes, tartós mosógép, mellyel akár éjjel is moshat.

Kivitel Elöltöltős
Kialakítás Szabadonálló
Szín Fehér/inox
Energiaosztály A+++
Fogyasztás 10.999 liter/év
Mosási Kapacitás 8 kg
Centrifuga fordulatszám 1400 ford/perc
Zajszint 51/75 dB
Gyártó AEG
Éves energiafogyasztás 97 kWh
Tulajdonságok AquaStop, Centrifuga szabályozás, Digitális kijelző, Extra öblítés, Gyerekzár, Intenzív öblítés, Inverteres Motor, Késleltetett indítás
Programok 20 perces program (3 kg), Centrifuga program, Farmer program, Gyapjúprogram, Gyorsmosás, Kímélő - kézi mosás program, Műszálas program, Öblítés + centrifuga, Öblítőstop, Pamut program, Rapid" gyorsmosás
Vízfogyasztás (programonként) Nem
Magasság 85 cm
Szélesség 60 cm
Mélység 64 cm
Outlet termék Igen

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428